SELECTIVE PROFESSIONAL - NO YELLOW SPRAY 150ML

Nincs értékelés

Sárga hatás ellen védő benthagyó Spray szőke, szőkített és ősz hajra.

5 950 Ft 40 Ft / 1 ml
Elérhetőség: Raktáron (5 db)
Kód: 74
SELECTIVE PROFESSIONAL - NO YELLOW SPRAY 150ML
Nincs értékelés
3000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Termék részletes leírása

Semlegesíti a nem kívánt sárga-narancssárga színtónusokat és kiemeli a hideg színárnyalatokat, miközben védi a hajrostokat. Különleges összetételének köszönhetően növeli a haj térfogatát, testessé teszi és erősíti a hajszálakat. Rugalmassá, fényessé teszi a hajat. Helyreállítja a szőke haj rugalmasságát, hidratáltságát és textúráját.

Alkalmazás:

Használat előtt alaposan rázd fel. Körülbelül 20 cm-es távolságból permetezd a megmosott, törölköző száraz vagy akár teljesen száraz hajra. Fésüld át az egyenletes eloszlásért, végül szárítsd meg a hajat és készítsd el a frizurát.

A KÖZEL 70 ORSZÁGBAN JELENLÉVŐ SELECTIVE PROFESSIONAL TÖBB MINT 20 ÉVE VAAN JELEN A HAJÁPOLÁS TERÜLETÉN.

100%-ban olasz erdetű márka folyamatosan megújuló és egyre növekvő termékpalettával: kínálatában megtalálhatóak hagyományos és ammóniamentes fodrász termékek mellett az ápoló- és hajszerkezet-javító termékek, speciális fejbőrproblémára megoldást kínáló kezelések, valamint számos termékinnováció is, mint például az új PowerPlex kötésképző technológiával vagy az első, növényi keratint tartalmazó tartós hajegyenesítő, az Alpha Keratin.