Szállítás

A pothaj-apolas.hu webáruházban választható szállítási módok

GLS futárszolgálat

 Készpénzes, és bankártyás fizetés is lehetséges.
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
A csomagok a feladástól számított 1-2 munkanapon belül megérkeznek.

GLS Automata, GLS Csomagpont

gls_api_dropoffpoints  
 

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
A csomagok a feladástól számított 1-2 munkanapon belül megérkeznek.

Magyarországon több mint 300 GLS Csomagautomata üzemel.
A GLS Csomagautomaták többségében 00.00 - 24.00 óra között elérhetőek.
A GLS csomagautomatánál csak Bankkártyával tud fizetni.
A csomagok a feladástól számított 1-2 munkanapon belül megérkeznek.

FOXPOST

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1-2 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 72 órán belül átveheted.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.

 MPL (Posta),  MPL Postapont, MPL Automata

 

  • A küldemények címezhetők akár átvételi helyek egyikére is. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a címzett a szokásos napi útvonalába illesztheti és akár egy tankolással, bevásárlással, csekkfeladással egyidejűleg is intézheti a csomagátvételt.
  • PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet.
  • A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.
  • több info: https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_uzleti_csomag

 

Nemzetközi szállítás 

Nemzetközi viszonylatban a csomagokat Fedex-el küldjük (International Priority Pack), melynek díja a célállomástól függően kb. 8-14.000 Ft. Nemzetközi szállítás esetén a szállítási idő -szintén célállomástól függően- kb. 2-3 nap, a fizetés előre utalással lehetséges.

Nemzetközi szállítás megoldható, de külön egyeztetést igényel! Igény esetén kérlek keress minket E-mailben a cristyle.hair.webshop@gmail.com címen!