LIGHT RAGASZTÓ CSÍK TAPE hajhosszabbításhoz

Nincs értékelés

KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ - LIGHT

1 CSOMAG - 60db (5 x 12db)

2 050 Ft 34 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron (>5 csomag)
Kód: 169
LIGHT RAGASZTÓ CSÍK TAPE hajhosszabbításhoz
Nincs értékelés
3000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Termék részletes leírása

LIGHT KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ

Az LIGHT KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG alkalmazását akkor javasoljuk ha ideiglenes, rövid időre tervezett hajhosszabbítást szeretnénk készíteni (pl. csak egy jeles alkalomra vagy ha tudjuk, hogy a póthajat 7-8 hétnél rövidebb ideig fogjuk hordani). A LIGHT KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG könnyebb leszedést biztosít akkor is ha a hajhosszabbítás 7-8 hétnél rövidebb ideig volt felrakva, így a Tape panelek könnyebben távolíthatók el.

1 csomag tartalma:  60db 

Szín: Átlátszó 

Méret: 0,8 x 4 cm 

Használat: A LIGHT KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG alkalmazásával a TAPE hajhosszabbításhoz használt póthaj paneleket kb. 3-4 hetente ajánljuk újrarakni. Ilyenkor a leszedés után a panelekről el kell távolítani a régi ragasztót és a megtisztított panelekre új ragasztócsíkot kell felrakni.

Leszedés után a póthaj panelekről el kell távolítani a régi ragasztót, alaposan meg kell mosni és teljesen meg kell szárítani a póthajat majd új ragasztócsík réteget felragasztani a panelekre. Ezután a panelek újra felhasználhatóak a frissen mosott, jól megszárított saját hajra. (A felrakáshoz hajhosszabbító szakember segítsége javasolt!)

 A TAPE póthajakat frissen mosott és jól kiszárított saját hajra kell felragasztani a leválasztott saját haj tövéhez a panel ragasztós oldalán található, erre a célra kialakított ragaszószalag segítségével majd egy másik panelt ezzel szembe fordítva szendvics szerkezetet kialakítva. Fontos, hogy a hajmosásnál csak sampont használni, balzsamot, kondicionálót vagy más hajápolót nem! Újrarakásnál a TAPE panelek oldószerrel könnyedén és kíméletesen eltávolíthatók.

Felrakás után a haj vizezése, mosása 2 napis tilos! A mindennapi használatban a hosszabbított haj mosható, de a TAPE illesztéseknél a haj balzsamozása, pakolózása kerülendő. (Hajmosás után a kondicionálókat csak a haj illesztések alatti részén kell használni és úgy öblíteni, hogy azok az illesztéseket ne érjék.)

Hasonló termékek

Tape hajhosszabbitas csere ragaszto szalag 2 1
2 450 Ft
Raktáron (5 csomag)

KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ 1 CSOMAG - 60db (5 x 12db)

Kód: 162
Walker tape c 22 pothaj leszedo folyadek
5 410 Ft
Raktáron (4 db)

WALKER TAPE C-22 PARÓKA ÉS TAPE PÓTHAJ RAGASZTÓ OLDÓ FOLYADÉK 118ML

Kód: 168