RAGASZTÓ CSÍK TAPE hajhosszabbításhoz

Nincs értékelés

KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ

1 CSOMAG - 60db (5 x 12db)

2 450 Ft 41 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron (>5 csomag)
Kód: 162
RAGASZTÓ CSÍK TAPE hajhosszabbításhoz
Nincs értékelés
3000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Termék részletes leírása

KÉTOLDALÚ RAGASZTÓ SZALAG TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ

1 csomag tartalma:  60db 

Szín: Átlátszó 

Méret: 0,8 x 4 cm 

Használat: A TAPE hajhosszabbításhoz használt póthaj paneleket kb. 6-8 hetente kell újrarakni a saját haj növekedése miatt. Ilyenkor a leszedés után a panelekről el kell távolítani a régi ragasztót és a megtisztított panelekre új ragasztócsíkot kell felrakni. 

Leszedés után a póthaj panelekről el kell távolítani a régi ragasztót, alaposan meg kell mosni és teljesen meg kell szárítani a póthajat majd új ragasztócsík réteget felragasztani a panelekre. Ezután a panelek újra felhasználhatóak a frissen mosott, jól megszárított saját hajra. (A felrakáshoz hajhosszabbító szakember segítsége javasolt!)

 A TAPE póthajakat frissen mosott és jól kiszárított saját hajra kell felragasztani a leválasztott saját haj tövéhez a panel ragasztós oldalán található, erre a célra kialakított ragaszószalag segítségével majd egy másik panelt ezzel szembe fordítva szendvics szerkezetet kialakítva. Fontos, hogy a hajmosásnál csak sampont használni, balzsamot, kondicionálót vagy más hajápolót nem! Újrarakásnál a TAPE panelek oldószerrel könnyedén és kíméletesen eltávolíthatók.

Felrakás után a haj vizezése, mosása 2 napis tilos! A mindennapi használatban a hosszabbított haj mosható, de a TAPE illesztéseknél a haj balzsamozása, pakolózása kerülendő. (Hajmosás után a kondicionálókat csak a haj illesztések alatti részén kell használni és úgy öblíteni, hogy azok az illesztéseket ne érjék.)