PU INJECTED TAPE PÓTHAJ - I. oszt. - #7 BARNA

Nincs értékelés

LÁTHATATLAN PU INJECTED TAPE (ragasztócsíkos) PÓTHAJ.

TELJES ÉS EGÉSZSÉGES KUTIKULÁVAL RENDELKEZŐ I. OSZTÁLYÚ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, SZÁLIRÁNYOS EMBERI HAJBÓL KÉSZÜLT PÓTHAJ TAPE HAJHOSSZABBÍTÁSHOZ.

25 gramm (10 x 2,5g) / CSOMAG. (Egy csomagban 10db 2,5 gramm TAPE póthajat van.) 

Az ár 10 db-ra vagyis 25 grammra vonatkozik.

Változat:
30 000 Ft 35 000 Ft 30 000 Ft-tól 3 000 Ft / 1 db 3 500 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron (>5 25gramm) Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Kód: 111/50 111/60 Kérjük, válasszon változatot
PU INJECTED TAPE PÓTHAJ - I. oszt. - #7 BARNA
Nincs értékelés
3000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Termék részletes leírása

Teljes kutikulával rendelkező prémium minőségű szálirányos emberi hajból készült I. osztályú (ragasztócsíkos) póthaj TAPE hajhosszabbításhoz.

Minőség:  I. osztályú póthaj teljes és ép kutikula

Kialakítás: PU Injected TAPE (Hajas fejbőr hatású, láthatatlan illesztést lehetővé tevő kialakítás.)

Szín: #7 - BARNA

Méretek: Hosszúság: 50 cm, szélesség: 4cm, panel magasság: 8 mm

Súly: 2,5 g/db

A TAPE hajhosszabbítások ajánlott hordási ideje: 6-8 hét (Ennyi időnként ajánlott a TAPE póthaj újrarakása. A TAPE panelek teljesen hajbarát oldószerrel könnyedén eltávolíthatók. Az ajánlottnál rövidebb hordási idő után a leszedés nehézkesebb lehet, az ajánlott hordási időnél később pedig a hajhosszabbítások a haj növekedése miatt a saját hajjal együtt lejjebb kerülnek.

Várható élettatram: Ez a póthaj normál használat és ápolás mellett többször is újrahasználható! Várható élettartam megfelelő használat és ápolás mellett sötét árnyalatok esetén kb. 2 év, világos árnyalatok esetén kb. 1 év.

Használat:  A TAPE póthajakat frissen mosott és jól kiszárított saját hajra kell felragasztani a leválasztott saját haj tövéhez a panel ragasztós oldalán található, erre a célra kialakított ragaszószalag segítségével majd egy másik panelt ezzel szembe fordítva szendvics szerkezetet kialakítva. Fontos, hogy a hajmosásnál csak sampont használni, balzsamot, kondicionálót vagy más hajápolót nem! Újrarakásnál a TAPE panelek oldószerrel könnyedén és kíméletesen eltávolíthatók. Leszedés után a póthaj panelekről el kell távolítani a régi ragasztót, alaposan meg kell mosni és teljesen meg kell szárítani a póthajat majd új ragasztócsík réteget felragasztani a panelekre. Ezután a panelek újra felhasználhatóak a frissen mosott, jól megszárított saját hajra. (A felrakáshoz hajhosszabbító szakember segítsége javasolt!)

Felrakás után a haj vizezése, mosása 2 napis tilos! A mindennapi használatban a hosszabbított haj mosható, de a TAPE illesztéseknél a haj balzsamozása, pakolózása kerülendő. (Hajmosás után a kondicionálókat csak a haj illesztések alatti részén kell használni és úgy öblíteni, hogy azok az illesztéseket ne érjék.)

Garancia: Póthajakra vonatkozó garancia megtekintéséhez KATT IDE.

...